Доказано: Съседите виждат всичко през прозореца
Доказано: Съседите виждат всичко през прозореца / ThinkStock/Getty Images

Национално проучване установи, че 97 процента от британците са заварвали съседните си в крайно неудобни ситуации, като една трета от тях са ги виждали голи през прозореца, установи национално проучване, публикувано във в. "Метро".

Таблоидът съветва поданиците на Нейно величество - следващия път, когато тръгвате да се събличате, проверете дали сте спуснали завесите.

Всеки трети британец е виждал съседа си както майка го е родила. Много често хората ставали свидетели как комшиите подскачат и танцуват в леглата си или как се карат. Осем процента от запитаните доверили, че са виждали съседите си през прозореца в интимни ситуации.

Мъж звънял в полицията, видял секс в съседите

42 процента признали, че са ги виждали да плачат.

Повечето от анкетираните признали, че постоянно се втренчват в отсрещните прозорци и не отклоняват погледа си, дори когато съседите им изпадат в неудобни ситуации. Едва 27 на сто заявили, че в такива случаи преставали да шпионират.

За да сте щастливи, правете повече секс от съседите

Проучването било поръчано от сайта Уеб блайнд. От него ставало видно, че британците нямат нищо против да станат свидетели на най-пикантните подробности от живота на техните съседи.

Източник: БТА