Награждават победителите в Запази духа на Русе на 5 октомври
Награждават победителите в Запази духа на Русе на 5 октомври / netinfo

Официалната церемония по награждаването на участниците в тазгодишното издание на фотоконкурса „Запази духа на Русе” ще се състои на 5 октомври от 18 часа във фоайето на Доходно здание. Отличените фотоси ще бъдат обявени от председателя на журито – популярния артист и фотограф Симеон Лютаков. Събитието ще бъде съпътствано от изложба на всички номинирани участници – 38 автори с 83 снимки от общо 44 автори със 187 снимки.

Както е известно, снимките на всички включилите се в конкурса фотографи бяха качени в сайта общинската фондация „Русе - град на свободния дух“ - http://free-spirit-city.eu/, където до 20 часа на 30 септември беше възможно да се гласува онлайн за наградата на публиката.

Второто издание на фотоконкурса „Запази духа на Русе“ се осъществява с финансовата подкрепа на Общинска фондация „Русе – град на свободния дух“. Негови организатори са Съюзът на българските журналисти (Дружество на журналистите - Русе) в партньорство с ОП „Русе арт“- Клуб на дейците на културата, звено „Туризъм“ и „Културен център BH“- социален проект на „Еконт“.