7 секс съвета само за мъже
7 секс съвета само за мъже / Thinkstock/Getty Images

Секс колумнистката на британското списание "Men`s Health" Ники Ходжсън даде препоръки на читателите, като по този начин обедини и отговорите на най-често задаваните въпроси през 2014 година.

Съвет №1: Прибягвайте до домашно порно

Сайтът за запознанства benaughty.com наскоро попита аудиторията си какво я възбужда най-много. И всички били категорични, че това е порното, заснето собственоръчно. Така че давайте! Само че не грабвайте веднага камерата, защото ще трябва добре да се подготвите. Един много важен съвет - ползвайте нощни лампи с не повече от 40 вата и не включвайте лампата от тавана (тогава всички ваши недостатъци ще се виждат на видеото твърде отчетливо). И, разбира се, не забравяйте преди снимките, да похвалите актрисата, разкажи й подробно колко добре изглежда. Тя се нуждае от отпускане, иначе домашното порно просто няма да стане.

Съвет №2: Запознанства в интернет

Агенция Ройтерс направи изследване, от което стана ясно, че почти половината от анкетираните мъже (18-40 години) са правили секс с момичета, които са срещнали в интернет и преди никога не са ги виждали. Така че давайте, а не сърфирайте из онлайн магазините или онлайн битовите услуги.

Съвет №3: Изневерете, но само веднъж

Моето отношение към изневерите е сложно, но фактът си е факт: всеки втори мъж поне веднъж ще се реши на това. Моят дълг като секс колумнистка е да подскажа как да направите всичко с минимални загуби за вас и за партньорството или брака ви. Да изневерите е най-простото нещо. В този момент няма нито мълния да ви порази, нито пък ще бъде изписано на челото ви какво сте извършили. Има обаче други сложности. След случилото се е трудно да не изпитвате срам, да не се обвиняватеш и да не ви налегнат мрачни чувства. Ето и правилата на "щадящата изневяра" - решете, че ще изневерите само веднъж, избери партньорката извън твоите социални контакти, не казвай истинското си име и никога не разказвай на приятелите за изневярата.

Съвет №4: Секс с по-възрастна жена

Тук има няколко плюса. Първо, това е сладко и забранено удоволствие. Но зарежете мислите за похотливи дами в напреднала възраст. По данни на компанията производител на секс играчки Love Honey най-опитни и страстни са жените от 35 до 44 години. Така че планът ви трябва да бъде следният: отидете при жената, получете нови умения и опит, а след това поразете с майсторството си младите си партньорки. Не си струва да се впускате в продължителни отношения с някоя лелка. Статистиката показва, че всяка връзка с разлика над 10 години във възрастта на партньорите е обречена на разпад.

Съвет №5: Нека тя командва в леглото

Повечето жени нямат нищо против да командват закратко в леглото. Пробвайте да избегнете обичайния ви секс сценарий и приемете измислена роля - примерно тя е кралица на амазонките, а вие сте загубил се пътник, случайно попаднал в нейното царство. Не е ли яко? Или друг вариант - мастурбирайте и двамата, като се гледате, но можете да докоснете тялото й, само яко тя разреши.

Съвет №6: Секс с две

Не смятайте, че това ще е лесна разходка. Познати са ми разказвали, че дори и да са успявали да прикоткат в леглото своята половинка с друга жена, рядко нещата се получавали както трябва. Често мъжът оставал лишен от внимание или обратно - едната му набивала канчето, че се е увлякъл твърде много по другата. За да бъде всичко наред, следвайте три правила. Първо, нека партньорката ви избере жената за секса. Второ, намерете я в интернет, а не сред познатите. И едно от най-важните правила - предварително решете какво ще правите с двете в леглото. Няма нищо по-непривлекателно от мъж, който щъка из леглото като кученце, получил две играчки като подарък.

Съвет №7: Секс на обществено място

Кабинка за преобличане в търговски център в делничен ден - ето какво ви трябва. Макар че са възможни и много други варианти. Аз съм пробвала няколко и като най-подходящи смятам строителните хипермаркети: огромни помещения, девствена чистота, гробна тишина. А и бормашина ще можеш да си купиш. Е, ще се наложи да подкупите консултанта, за да ви даде ключа от склада, но това дори е по-добре: усещането за риск остава, а реална опасност - никаква.

Сравнете цените на еротични аксесоари тук

Източник: БГНЕС