Как продължава животът във Vip Brother след напускането на Тачо
Как продължава животът във Vip Brother след напускането на Тачо / Нова тв

След безпрецедентния тричасов лайф на VIP Brother снощи, Къщата осъмна без Тачо. VIP Brother спази правилата на предаването и не смекчи позицията си спрямо проявеното насилие, въпреки мнението на зрителите и категоричното желание на Жени и половинчатото съгласие на Зорница Тачо да се върне в шоуто.

По време на откровеното си интервю снощи Жени каза, че ще се чувства по-спокойна, ако Тачо напусне, защото няма да се притеснява за реакциите му в Къщата и ще може да се съсредоточи върху своето участие, но веднага след излизането му, тя отбягна Зорница с репликата "Не ме закачай, черна си ми" и очевидно вътрешно я обвинява за случилото се. А първата реакция на Зорница след изгонването на Тачо бе усмивка, която се опита да прикрие.

Как продължава животът във Vip Brother след напускането на Тачо
netinfo
Какви са реакциите на всички останали съквартиранти след изгонването на Тачо и как ще се развият отношенията между двете жени от триъгълника ще видим тази вечер в предаването.

Междувременно животът в Къщата продължава, изпълнен с нови предизвикателства и герои.

Ще станем свидетели на силната, емоционална изповед на Тити Папазов. Със сълзи на очи той признава, че „Левски" е смисъла на неговия живот и приема като лична отговорност вярата, която момчетата от отбора и феновете имат в него. „Ще изровя света, но ще намеря начин да им се отблагодаря. „Левски" ще има и без тях, и без мен, защото „Левски" е вечен", казва Тити. Той съзнава, че в страната има много по-наболели проблеми, но това е неговата кауза, това е неговия живот.

В името на каузата си в неделя Тити неочаквано напусна Къщата, но не защото се отказа доброволно от участие в шоуто, а за да направи първата стъпка към спасяването на отбора. Тити участва в предаването "Сделка или не" и спечели пари за каузата си. Каква сума ще влезе в касата на отбора, и за какво ще използва парите Тити, ще научим в сряда от предаването "Сделка или не".

Как продължава животът във Vip Brother след напускането на Тачо
netinfo
Тази вечер започва и безпрецедентна по рода си мисия във VIP Brother. За първи път в историята на шоуто на Facebook страницата на предаването зрителите и феновете ще решат дали съквартирантите ще получат храна следващата седмица или не.

Мисията с кодово название "Подбор на таланти" ще накара всеки от участниците, разделени на отбори, да разкрие своя артистичен талант в различни области, а комисия, наречена "Първи творчески колектив" в състав Йорданка Христова, Албена Вулева и Евгени Минчев ще оценява кой от кандидатите в съответната категория се е справил по-добре и запис с неговото участие ще бъде качен на Facebook страницата на предаването. Целта е всички качени видео материали да съберат общо 25 000 харесвания за три дни. Ако този резултат се постигне, съквартирантите ще получат бюджета си за следващата седмица, ако не, мисията се счита за неуспешна и зрителите и феновете ще обрекат съквартирантите на лишения и глад.

Първите четирима кандидати се състезават в две категории: най-добро изпълнение на сиртаки и най-добра реклама на паста за зъби. В първата категория се състезават Тити Папазов и Кали, а във втората една срещу друга застават Ели Кучкова и Ели Гигова. Предизвикателството пред двете е да изглеждат усмихнати и доволни след поглъщане на храни с неприятен вкус, за да убедят зрителите, че рекламираната от тях паста за зъби има уникални качества.

Как продължава животът във Vip Brother след напускането на Тачо
netinfo
Как ще се справят съквартирантите и дали Кали и Тити Папазов ще затвърдят статута си на любимци на публиката - очаквайте довечера по Нова.

Още ексклузивни новини за VIP Brother „Образцов дом" следете във Facebook, както и на уебсайта на шоуто.