Явор Хайтов регистрира листата на  Коалиция България без цензура във Враца
Явор Хайтов регистрира листата на Коалиция България без цензура във Враца / http://bulgariabezcenzura.bg/

Пълна листа от 12 кандидат-депутати от Коалиция „България без цензура“ регистрира днес в РИК Враца водачът Явор Хайтов. По думите му задачата на Коалицията е да стане третия политически субект в българския парламент. „Ние бихме представлявали жителите на община Враца и жителите на цялата област много по-достойно, както го правим в местната власт“, убеден е Хайтов.

На второ място след него е  Веселина Делчева-Борисова, следват Павлина Иванова, Георги Димитров, Диляна Давидкова, Симеон Симеонов, Соня Предоева, Христо Иванов, Иво Иванов, Цецко Кривачков, Александър Гешев и Георги Генов.

По-рано днес партийният сайт на едноименната партия съобщи, че  зам.-председателят на ЗНС Явор Хайтов, като част от Коалиция "България без цензура", организира дарение на стойност 6000 лв. за Мизия. Те ще бъдат използвани за закупуване на 250 куб. м каменен трошляк, с който да се покрие мястото на което ще бъдат поставяни фургоните за временно настаняване. Определеното за целта от Община Мизия място е заблатено и е трудно проходимо.

Каменната основа ще бъде транспортирана от кариерите около Враца и Плевен, което също не е евтино, но има договорка с различни фирми и организации, които ще помогнат. "За разлика от други, които даряват кебапчета, които ще нахранят хората за един път, ние решихме да дадем нещо, което реално ще им послужи",  каза Хайтов.