Джъстин Бийбър се сравни с принцеса Даяна
Джъстин Бийбър се сравни с принцеса Даяна / Guliver/Getty Images

Канадският тийн идол Джъстин Бийбър се сравни с принцеса Даяна, след като автомобилът му беше ударен от папарак, преследвал го по улиците на Лос Анджелис, съобщи Контактмюзик. В инцидента, разиграл се във вторник следобед, няма пострадали. Червеното "Ферари" на 20-годишния изпълнител е с няколко драскотини.

Джъстин Бийбър изразил острото си недоволство в Twitter и призовал за нови закони, които да го защитят от съдбата на принцеса Даяна, загинала в автомобилна катастрофа в Париж на 31 август 1997 година.

Скоро след инцидента Бийбър написал в социалната мрежа: "Трябва да има закони срещу това, което току-що преживях. Трябва да извлечем поуки от смъртта на принцеса Даяна. Нямам проблем с папараците, но когато те действат безразсъдно, излагат всички нас на опасност".

Канадският тийн идол е управлявал ферарито си в Западен Холивуд, когато е забелязал преследващия го папарак. Неназован източник твърди за сайта за знаменитости TMZ.com, че Джъстин Бийбър е "набил спирачките" и папаракът го е ударил отзад.

Изданието припомня, че певецът нееднократно е обвиняван в безразсъдно шофиране. Миналата седмица полицията в Бевърли хилс отправи строго предупреждение към Бийбър, който "излага на риск безопасността на другите хора", след като той беше заснет да управлява неправомерно триколесния си мотоциклет по тротоара, за да избегне трафика.

Източник: БТА