Джони Деп никога не е търсил името си в Google
Джони Деп никога не е търсил името си в Google / Guliver/Getty Images

Холивудската звезда Джони Деп никога не е проверявал в Google какво пише за него. Той споделя, че изглежда "жалко", когато трябва да използва новите технологии. Освен това актьорът признава, че се притеснява да не прочете някой неприятен слух за себе си.

СНИМКИ: Какво се случи на сцената на Филмовите награди на MTV

"Никога не съм се търсил в Google. Няма и да го направя. Страх ме е да не намеря някакви лоши, дори ужасни неща, написани за мен", казва Деп.

СНИМКИ: Холивудските актьори, станали звезди по случайност

Джони, който е баща на две деца - Лили Роуз и Джак, споделя, че децата не му позволяват да им помага за различни училищни проекти, пише БГНЕС. "Аз съм направо жалък, трябва да попитате децата ми. Преди искаха да им помогна да потърсят нещо в интернет, за училище например. Вече няма смисъл. Последния път като ги попитах дали искат да им помогна, те ме изгониха и казаха просто да си свиря на китарата", споделя звездата от „Карибски пирати".

СНИМКИ: „Най-ценните" холивудски звезди на 2013 година

Джони дори не си спомня името на любимото си приложение Instagram. "Не си спомням името на това приложение. То позволява да редактираш снимките автоматично", казва актьорът.

СНИМКИ: Том, Лео, Джони, Уил... с най-голяма заплата в Холивуд