Ученици на Норбеков и Лидия Ковачева гостуват на здравен форум в Пловдив
Ученици на Норбеков и Лидия Ковачева гостуват на здравен форум в Пловдив / Деляна Михнева

Международен здравен форум събира авторитети в областта на билките, меда, психологията, рейки терапията и йогата. Мотото на събитието е „Здраве, щастие, красота" и то ще се проведе от 30 ноември до 2 декември в Дома на науката и техниката в Пловдив. Участниците са общо 21 и сред тях са популярни имена като проф. Христо Мермерски, д-р Георги Гайдурков, Мадлен Алгафари и Еленко Ангелов. Лектори ще има и специално от Индия и Узбекистан.

Идеята на организаторите от Форум Изложение е да съберат под един покрив различни подходи на алтернативната медицина. Така ще дадем възможност на всеки да получи достъпна информация според интересите си за здравословния начин на живот. Форумът ще акцентира върху превенцията и комбинацията на подходите по отношение на здравето, обясни организаторът Теодор Неделчев.

На събитието се очаква да присъстват повече от 3000 души. Подробности за форума и лекторите могат да се открият на сайта http://forumizlojenie.com/. Входът за посещение на цялата програма за ден струва 5 лева, а за трите дни - 12 лева.

Подкрепа за организацията от страна на Пловдив оказа общинският съветник Дани Каназирева. Тя ще открие форума на 30 ноември от 10 часа. Самата Каназирева подчерта, че здравето е най-важният път към щастието на хората и допълни, че се стреми да води здравословен начин на живот. Засега обаче не е ясно кои лекции ще предпочете съветничката. Ще го обсъдя с хората от моя щаб и ще ви информирам, каза още тя.