Роджърс: Суперлативите са за отбора
Роджърс: Суперлативите са за отбора / Reuters

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс бе изключително радостен от победата с 3:0 над Уигън, като заяви, че футболистите му са играли като отбор.

След трудно първо полувреме срещу „латикс“, мърсисайдци намериха себе си през втората част и с два гола на Луис Суарес и един на Хосе Енрике взеха трите точки.

„Мисля, че днес суперлативите са изцяло за отбора“, заяви северноирландецът. „Тимът игра невероятно, особено през втората част.“

„Луис реализира попаденията си по брилянтен начин, движението му отново бе изключително, но днес всичко опираше до колектива. Напрежението, което оказахме върху опонента като отбор, беше на ниво. Този резултат е за всички и аз съм много доволен от показаното“, добави той.

„Създадохме шансове, но не бяхме така клинични в завършека им, докато не вкарахме пръвия гол. Особено важно бе, че той дойде рано след почивката. Уигън е опасен противник, затова този резултат е награда за играчите, които досега се трудят толкова здраво. Сухата мрежа също е от значение“, завърши Роджърс.