СОУИ. Вазов се включи в международен конкурс  „Хора, места, факти
СОУИ. Вазов се включи в международен конкурс „Хора, места, факти / SOUIvanVazov

В началото на ноември 2012 година, бе подписано международно споразумение от страна на град Меджидия, Румъния, училище "Лучиан Григореску" и град Плевен, България, СОУ „Иван Вазов" от директора на училището Димитър Митев, за провеждане на състезание - конкурс „Хора, места, факти" по интернет. Координатор на конкурса е Росица Георгиева Бъчева - учител по английски език.

В конкурса ще участват ученици от 1 до 10 клас от различни страни, както следва: от 1 до 4 клас - с рисунки на теми: „Моите приятели", „Традиционни празници" и „Моето семейство", от 5 до 10 клас - с Рower Рoint - презентации на теми: „Защита на околната среда", „Съвременни легенди" и „Наши герои".

Всеки ученик има право да участва само с една работа, която трябва да се изпрати на определен адрес от 20 до 27 януари 2013 година. Всички изпратени рисунки ще участват в изложба в училище „Лучиан Григореску" от 28 януари до 10 февруари 2013 г.

На 10 февруари ще се състои оценяване и класиране на всички работи. В края на месец февруари 2013 година ще бъдат раздадени награди и дипломи за участие.