Варна

Има задържан за убийството на бизнесмена Борислав Енев

9 ноември 2012 16:24

Има задържан за убийството на бизнесмена Борислав Енев Борислав Енев © снимка: Фейсбук  
Още по темата

Родственик на убития бизнесмен Борислав Енев е задържан в едно от варненските полицейски управления във връзка с кървавото престъпление. Става въпрос за един от племенниците на жертвата, съобщиха запознати с разследването пред Днес+.

И двамата роднини на жертвата обитават втория етаж от къщата на ул.”Марциана” в Аксаково, а Борислав живеел на третия. Той беше намерен мъртъв денонощие по-късно – на 8 ноември, след като мобилният му телефон не отговарял. Роднините разбили вратата, като в „спасителната акция” участвал и въпросният племенник.

По главата му и шията на Енев имало тежки рани. Той бил в парчета от остъклената врата в апартамента си. Вероятно убиецът, който е влязъл при домакина като у тях си, се е опитал да маскира престъплението.

Говорителят на Варненската окръжна прокуратура Радослав Лазаров отказа да потвърди информацията, заявявайки „В момента нямаме какво да кажем. Когато имаме, ще го оповестим”.

Според д-р Димитър Ганчев, направил аутопсията на Енев, той не е издъхнал от кръвозагуба. Близките вече можели да приберат тялото и да го погребат.Напиши коментар

  • Име *:

    Полетата отбелязани със * са задължителни!
  • Коментар *:

  • Код за сигурност *:

    security code

    Въведи код:

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите »

 

Пленарна зала

Слушай Дарик Варна на живо

С помощта на: TCV

Тя: Къде си, няма ли да се прибираш най-после? Той: Спомняш ли си магазина, в който си хареса онези перлените обички? Тя: Да, мило!! Той:… Виж още