Дунав излиза срещу миналогодишния шампион в Еврокъп в четвъртък
Дунав излиза срещу миналогодишния шампион в Еврокъп в четвъртък / dunav8806.com

На 8-ми ноември (четвъртък) в зала "Дунав" от 18.30 часа, "сините феи" ще изиграят може би най-тежкия си мач за сезона. Момичетата на Георги Божков ще излязат срещу шампиона на турнира „ФИБА Еврокъп“ за миналата година - Динамо Курск.

След доброто представяне на „Дунав 8806“ в първата среща от група F на турнира Еврокъп, като гости на „Боташспор“, Турция, нашите шампионки ще срещнат още един класен отбор. В Адана 4 точки не достигнаха на дунавки, и в предстоящия мач те отново ще играят за победа.

„Не си правим никакви илюзии," сподели старши-треньорът Георги Божков. Динамо Курск са отбор с дългогодишни традиции, силна селекция и огромен бюджет. Средствата, с които оперират са десетки пъти в повече от това, на което разчитаме ние. Това не е най-важното, защото момичетата с гордост биха приели каквото и да се случи в залата - това е исторически момента за целия град. Рядко в Русе идват такива грандове! Както обещахме на всички фенове, ние се включихме в Еврокъп, за да засвидетелстваме уважението си към нашата публика, въпреки младия екип за този сезон. Радваме, се че стояхме почти равностойно в Турция в мача с „Боташспор“ и ще дадем най-доброто от себе си и с Динамо Курск. Нека публиката ни подкрепи с пълна зала, а ние ще се раздадем до край!“, призова Божков.

Билети за мача „Дунав 8806“ – „Динамо Курск“, Русия ще могат да бъдат закупени от 5 до 7 ноември на касата на „Нетуоркс България“ на адрес: ул. „Борисова“, сервиз "Милков" 09.00 до 18.30 ч. Билетите са на цена 13 и 15 лв.