Юношите ст. възраст на Велбъжд гостуват на Черноморец- Бургас
Юношите ст. възраст на Велбъжд гостуват на Черноморец- Бургас / Дарик Кюстендил, архив

Юношите старша възраст вече са на лагер край морето, преди двубоя си с "Черноморец"- Бургас. Срещата от 11- кръг на Елитната група U- 19 ще се играе на стадиона с изкуствено покритие в Поморие и започва в 14, 00 часа. Водени от новия си треньор Любо Тончев, футболистите отпътуваха вчера за морето.

"За това кратко време, мисля че опознах момчетата, техните качества. Настроението след последните неубедителни мачове е приповдигнато. Разговарях с всеки от тях по отделно. Момчетата са оптимисти, че няма загубен мач и това ме радва. Имам идеал за футбола, които изповядвам. В тактическо отношение и в дете фази- защита и нападение трябва да има промени. Някои неща са им непознати. Малко морално- волевата подготовка трябва да се вдигне, не виждам борбата, хъса в играта", коментира в интервю за спортната рубрика на Дарик- Кюстендил "На старт" Любо Тончев.

Домакините от "Черноморец" са 10- ти в класирането, с 3 победи, два равни мача и 4 загуби или 11 точки. Една точка в повече има "Велбъжд", които са и едно място по- напред в класирането.