Стойчо Младенов: Не обезценявайте победата с твърдения, че Левски е играл слабо
Стойчо Младенов: Не обезценявайте победата с твърдения, че Левски е играл слабо / БГНЕС

Старши треньорите на ЦСКА и Левски Стойчо Младенов и Илиан Илиев бяха гости в предаването на TV7 „Пред банята“, два дни след вечното дерби, завършило с победа за „червените“.

Младенов разкри, че е носил специално поръчано сако по време на двубоя, със синя подплата, която размаха пред сектор Г след края на мача.

"Не обръщам внимание на критиците, резултатите говорят най-добре за качествата на един треньор. Който иска, нека си направи труда да види какво е общото голово съотношение на всички отбори, ръководени от мен през годините. Ценя мнението на професионалистите, а не на аматьори, които сядат и пишат под влияние на емоциите", сподели Младенов.

Относно победата на ЦСКА с 1:0 над Левски, наставникът добави: "Не обезценявайте победата ни с твърденията, че Левски е играл прекалено слабо в дербито. Как в предишните мачове доминираха, а срещу нас изведнъж се оказаха слаби? Знаете, че всеки играе толкова, колкото му позволи съперникът".

Младенов отбеляза, че е много доволен от голмайстора в дербито Серж Нюаджи, и е бил решил да заложи на него като титуляр още преди да разбере дали ще може да използва Мишел Платини или не.