Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл вече са женени
Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл вече са женени / снимка: Reuters, архив

Американският певец и актьор Джъстин Тимбърлейк се ожени на 19 октомври за приятелката си актрисата Джесика Бийл, съобщи изданието „Пийпъл”.

Сватбата бе в Италия. Всички подробности, включително мястото на провеждане на бракосъчетанието, се държаха в най-строга тайна до последния момент.

Лело ди Бари, кметът на Фазано, каза за ДПА, че двамата празнували в града, който е любимо място за сватби за знаменитости, през цялата седмица. Празненствата започнали в сряда с фойерверки и коктейл във вила на брега с вино, маслини и сирена, и щели да продължат до неделя. Броят на гостите бил около 150, посочва БТА.

„Чудесно е да сме женени, церемонията бе красива и чувството, че сме заобиколени от нашите семейства и приятели, е прекрасно”, се казва в изявление направено от младоженците за списанието, посочва БГНЕС.

31-годишният Тимбърлейк и 30-годишната му приятелка имаха връзка от пет години. Годежът им бе обявен през декември 2011 г. „Пийпъл” обещава да публикува подробности за сватбата, включително ексклузивни снимки, следващата седмица.