Гримът издава характера на жената
Гримът издава характера на жената / снимка: Impact Press Group, архив

Световноизвестният гримьор Боби Браун представи своята книга, в която разкрива на жените как да се гримират, така че да покажат най-добрите страни от своя характер.

Гримът може да покаже не само най-доброто от външността, но и някои скрити черти на характера, може да ви направи да изглеждате по-решителна и да вдъхне на събеседника ви по-голямо доверие. Тези трикове са изключително полезни при интервюта за работа.

Новата книга е наръчник за това как да се гримирате според характера си. Всички жени имат естествена красота, която трябва да се поддържа с дълбока хидратация на кожата и лек руж по бузите. Свежият външен вид се постига с лек блясък по очите и устните.

За активните жени, които имат забързан график и не пропускат ежедневната тренировка са подходящи кремове за лице с бляскави частици, предава БГНЕС. Водоустойчивата спирала е най-добрият избор. По устните избягвайте наситените цветове и заложете по-скоро на безцветния балсам за устни.

Класическият грим предполага добре почистена и хидратирана кожа и лек, ненатрапчив тъмен нюанс на очите. На устните нанесете цвят с няколко нюанса по-тъпен от цвета на кожата си.