iPhone-приложение за най-добрите лекари вече на първо място по продажби
iPhone-приложение за най-добрите лекари вече на първо място по продажби / bestdoctors.bg

 

Първото българско приложение с информация и контакти за най-добрите лекари в София само за няколко часа достигна до второ място по продажби в магазина за iPhone-приложения на Apple, а от тази сутрин е категоричен лидер в класацията. “Най-добрите лекари” дава възможност на потребителите да открият подробна информация за най-добрите лекари, разпределени в основните медицински специалности. Представени са резултати от проучването “Кои са най-добрите лекари в София?”, направено по утвърдена американска методология и одитирано от Gallup International. За територията на България проучването се реализира от екипа на Дарик радио.

Всеки, който притежава приложението за iPhone има достъп до 298 лекари в 38 специалности. Това са най-добрите специалисти в София, определени от своите колеги. За всеки от лекарите е налична подробна информация - месторабота, приемно време, тясна специализация, кратка автобиография и актуални контакти.

Заедно с това в приложението “Най-добрите лекари” може да откриете и най-близката аптека до вас, независимо къде в България се намирате. Включени са основните аптеки във всяко едно населено място на страната.Приложението се обновява непрекъснато и с актуални новини, свързани с медицина, здравеопазване, фармация, научни открития. Приложението може да бъде свалено тук.