Бонев и Узунов се срещат с Марешки до края на седмицата
Бонев и Узунов се срещат с Марешки до края на седмицата / netinfo

Подалите оставки в Локомотив Пловдив Атанас Узунов, който изпълняваше длъжността на административен директор в клуба и почетният президент Христо Бонев дадоха съвместна пресконференция днес на стадиона в парк Лаута.

Двамата засегнаха темата с треньорските рокади начело на „смърфовете“ в последните дни, като стана ясно, че лично Христо Бонев е предложил за наследник на Емил Велев – Георги Иванов, който на практика бе на работа в клуба само за 1 ден. В крайна сметка Гонзо се оттегли, след като не постигна договорка със собственика на клуба Веселин Марешки. Именно и това е бил мотивът на Ботев за подадената оставка.

Узунов пък разкри, че е подал своята оставка по настояване на феновете. Той засегана темата с отношенията си с председателя на фенклуба Костадин Славов. С него всекидневно са обсъждани проблемите в клуба, като кулминацията е дошла при избора на фирма за осветлението на стадион „Локомотив“, където двете страни са имали сериозни различия.

В четвъртък и петък Бонев и Узунов ще имат среща със собственика на клуба Веселин Марешки, като дотогава Узунов няма да посещава клубния стадион. Христо Бонев също призова всички, които обичат Локомотив да си подадат ръка. Зума сподели, че не помни подобна размирна ситуация в „черно-белия“ клуб.