Георги Иванов се задържа в Локомотив Пловдив едва 24 часа
Георги Иванов се задържа в Локомотив Пловдив едва 24 часа / снимка: Gong.bg

Финансови разминавания отказаха юношата на Локомотив от кормилото на родния си клуб, съобщи Gong.bg, позовавайки се на Lportala.net.

След вчерашната пресконференция на Лаута, новоназначения старши-треньор Георги Иванов-Гонзо обяви, че напуска новия си клуб. Решението си той обяви по-малко от 24 часа след като застана начело на клуба.

Причините затова негово решение са финансови разминавания между предложения от собственика Веселин Марешки договор и поднесения му днес такъв от административния директор Атанас Узунов.

Малко по-късно в телефонен разговор пред Gong.bg Георги Иванов не пожела да коментира дали вече не е треньор на Локомотив, но и не потвърди информациите, че си е тръгнал от клуба.

Единственото, за което Иванов се съгласи да бъде цитиран е, че „Проблемът с Локо Пловдив не е финансов, проблемът е структурен”. Иванов не пожела да коментира дали е имал среща със собственика на клуба и дали не е доволен от предложения му договор.

В близките 24 часа ще има яснота относно треньорския пост в Локомотив Пловдив. Предстои разговор между собственика на клуба Веселин Марешки и Георги Иванов, които трябва да изяснят помежду си въпроси относно структура, организация и селекция в клуба.