Откриха мъртво 21-годишно момиче във Варна
Откриха мъртво 21-годишно момиче във Варна / снимки: DarikNews.bg, Варна

21-годишно момиче е било намерено мъртво с прерязани вени в дома му във варненския квартал "Левски". Сигналът е бил подаден тази сутрин малко преди 9.00 ч. от родителите на починалата Женя. Нейният баща е открил тялото й. Момичето най-вероятно само е сложило край на живота си.

По думите на нейни връстнички, живеещи на същата улица "Лоза", Женя е била скромна и затворена и не дружала с почти никого от квартала. Излизала само до магазина и след това се прибирала. Преди известно време имала приятел.

Откриха мъртво 21годишно момиче във Варна
netinfo

Това е поредната трагедия в семейството на девойката. Преди малко повече от година са починали баба й и дядо й, разказват съседи. Преди да се роди Женя, родителите й са имали друга дъщеря със същото име, която починала.

Откриха мъртво 21годишно момиче във Варна
netinfo

Семейната къща на починалата Женя се намира съвсем близо до мястото, където беше убита 21-годишната Радостина. На 6 март 2009 г. тялото й бе намерено обезобразено в апартамента на приятеля й Петър на ул. „Мир" 17 във Варна. Младото момиче е намерило смъртта си по особено жесток начин. За зверското престъпление извършителят Георги Цветанов в момента излежава доживотна присъда.

Други новини от Варна