Памела се учи да играе право хоро, Златка се провали в първата си мисия
Памела се учи да играе право хоро, Златка се провали в първата си мисия / снимки: VIP Brother

Карибското парти в двора на Къщата бързо се превърна в балканска веселба. След като VIP Brother обяви мисията на Фънки (да се преструва, че не знае коя е Памела) за успешна, Съквартирантите получиха обещаното плажно парти.

Вчера Къци Вапцаров, който посрещна Памела при влизането й в Къщата, й подари народна носия и дудук. Опитите на Съквартирантите да я научат да свири на духовия инструмент се сториха много смешни на блондинката. Истински празник настана, когато Бони реши да отвлече вниманието на Памела от дудука и да я научи да играе право хоро. Под съпровод на българска народна песен, в която Бони възпя красотата на спасителката на плажа, VIP-овете танцуваха в двора. Изморителният танц се стори като полезна гимнастика на звездата, която не спираше да се удивява колко много алкохол пият родните знаменитости.

В края на първия купон в Къщата Кристина Патрашкова импулсивно подари ръчно изработеното си колие на Памела. Поласкана от жеста, блондинката призна, че това е едно от най-красивите бижута, които е виждала. По време на първата си вечер престой в Къщата на VIP Brother, Памела научи няколко български думи като „Благодаря” и „Да”.

Съквартирантите се оказаха на косъм да изгубят обещаното парти с Памела Андерсън заради провал на първата мисия на Черната Златка. По повод първия учебен ден VIP Brother реши да върне Златка в началното училище, като й постави тайната мисия „Великите географски открития”. На дъска в Изповедалнята бяха написани имената на 10 европейски държави, като срещу името на всяка от тях Златка трябваше да напише името на нейната столица. Условието, за да бъде мисията й успешна, беше тя да познае 6 от 10 столици.

Памела се учи да играе право хоро Златка се провали в първата си мисия
netinfo

И докато Златка се мъчеше в Изповедалнята, Съквартирантите в хола с удивление коментираха представянето й. Някои от тях даже се усъмниха, че тя има тайна мисия да се прави на по-глупава отколкото е, особено след като много трудно се сети коя е столицата на Англия, дори след  жокери като „Къде е Бъкингамският дворец?” и „Къде са сключили брак принцът на Великобритания и Кейт Мидълтън?”.

В крайна сметка Златка успя да познае пет от необходимите за успех шест столици, като се запъна на Сърбия и Румъния, а Съквартирантите заключиха, че тя всъщност не играе. Плачейки, Златка излезе от Изповедалнята, където я посрещнаха много окуражително. Всички я подкрепиха и обвиниха VIP Brother, че нарочно й е дал тази мисия, за да се изложи.

В Изповедалнята Кристина Патрашкова коментира, че не може да приеме, че у нас известни са хора, които не знаят коя е столицата дори на съседни държави и определи начина, по който Златка се представи, за „абсурден, дори за ученик в началното училище”. Макар, че преживя провала си болезнено, Златка бързо се успокои, което предизвика още по-злостни коментари от страна на Патрашкова.