Отново заедно
Отново заедно / netinfo

Едва ли някой би се изненадал да научи, че звездите от вампирската сага "Здрач" Кристен Стюарт и Робърт Патинсън са отново заедно. Според публикация в британския таблоид "Сън" 26-годишният актьор е решил да даде втори шанс на Кристен, след като през юли публично достояние станаха разкритията за изневярата й.

"Двамата си дадоха сметка, че не биха могли да живеят един без друг. Тя разкрила сърцето си пред него и му обяснила, че е допуснала грешка", твърди източник през изданието. По време на снимките на "Снежанка и ловецът" 22-годишната актриса имаше афера с режисьора на филма Рупърт Сандърс, който е женен и е баща на две деца.

Предвидимо, след разкритията Робърт Патинсън поиска раздяла, но според източника решението не е било окончателно: "За Роб Кристен допусна една глупава грешка. След много и сърцераздирателни разговори те го решиха. Той вижда колко дълбоко Кристен съжалява за постъпката си и й е простил напълно. Те наистина се обичат".

Очаква се, разбира се, тя и той да минат заедно по червения килим за премиерата на новия филм от поредицата "Здрач" през ноември.

И само още един сърцераздирателен щрих към жълтия сюжет: бащата на Кристен сам помолил младия актьор да прости грешката на още по-младата му дъщеря.