ANATHEMA ще снимат концерта си на Античния театър в Пловдив на DVD
ANATHEMA ще снимат концерта си на Античния театър в Пловдив на DVD / progarchives

 

2 часа, вместо предварително обявените 90 минути, ще продължи концертът на ANATHEMA в Античния театър в Пловдив тази събота, 22 септември. Английската група обявява и, че ще снима и запише шоуто, за да го издаде на Bluray догодина. 

„Руините” на това вековно съоражение ще бъдат магическият декор,  на който ANATHEMA ще се качат на сцената заедно с музикантите от оркестъра на Пловдивската фирхармония.

След седмици на слухове и предположения, вече можем да разкрием, че този уникален концерт ще бъде сниман и издаден на bluray от лейбъла ни Kscope през 2013, допълват музикантите.
Да снимаме това велико DVD на ANATHEMA в България е в плановете ни от няколко години, защото именно там са най-добрите фенове в света, заяви китаристът Даниел Кавана.
Като прибавим и невероятния театър и участието на оркестъра - със сигурност имаме рецептата да се получи нещо много специално, категоричен бе той.

50 лева ще струва комбинираният билет за двудневния музикален форум Sounds of The Ages. Билетът за един ден в Античния театър в Пловдив ще бъде на цена от 28 лева, като са предвидени и специални ВИП места, които ще струват 45 лева за един ден и 80 за двата дни.