Мит и Ан Ромни направиха някои откровения в телевизионно интервю
Мит и Ан Ромни направиха някои откровения в телевизионно интервю / Reuters

Кандидатът на републиканците за президент Мит Ромни и съпругата му Ан Ромни отговаряха на въпроси от личен характер по време на интервю за телевизия Ей Би Си, предаде Ройтерс.

Интервюто ще бъде излъчено изцяло във вторник, но откъсите от него бяха разпространени от световните агенции.

Ромни беше запитан какво носи вечер в леглото, на което той отговори: "Мисля, че най-добрият отговор е колкото се може по-малко."

После двамата бяха помолени да разкрият какви лакомства харесват. Ан Ромни призна, че обича донътите, докато Мит Ромни каза, че си пада по сандвичи с фъстъчено масло и конфитюр и шоколадово мляко.

Ан Ромни беше помолена да разкаже за най-конфузното си преживяване. Тя си спомни, че при президентството на Джордж Буш-младши била на посещение в Белия дом и решила да се поразходи. Отворила една врата и попаднала на президента, в момент в който му правели масаж.

"Но той беше покрит", поясни Ан Ромни. "Аз обаче се почувствах много неудобно и следващия път, когато се срещнах с него, не знаех какво да му кажа. Тогава той ме погледна и ми каза: "Нали изглеждам много добре", сподели съпругата на Мит Ромни, цитирана от БТА.

Ромни бе попитан кой би искал да изиграе Ан във филм за семейството им. Първоначално той не разбра въпроса и отговори Джийн Хекман, мислейки, че питат кой актьор би искал да изиграе него. Но в крайна сметка се установи на Мишел Пфайфър като най-подходяща актриса, която да се въплъти в образа на съпругата му.