Състезателен автомобил паркира на щанда на Кингс Табако на изложението в Дортмунд
Състезателен автомобил паркира на щанда на Кингс Табако на изложението в Дортмунд / netinfo

Пловдивската компания „Кингс Табако" участва с два щанда на най-голямото в света изложение за тютюневи продукти и аксесоари Inter-Tabac, което се провежда между 14 и 16 септември в немския град Дортмунд.

Единият от щандовете на българската марка посреща посетителите на форума непосредствено до централния вход и прави впечатление с иновативна визия и вградени високи технологии, изобразяващи триизмерни визуализации на продуктите на компанията. Основният павилион на българския производител е с внушителни размери от над 80 кв. м., като голямата атракция на щанда е състезателният автомобил на 15-кратният рали шампион на България Илия Царски.

Това е третото поредно участие на Кингс Табако на Inter-Tabac. Марката променя визията си и се представя на световния форум с изцяло нов дизайн на опаковката, която клиентите на българския пазар ще могат да видят след няколко месеца.

Близо 350 изложители от 44 държави представят тенденциите и иновациите в тютюневия бранш на световния форум Inter-Tabac, който тази година разполага с още една нова зала и обща изложбена площ над 30 000 кв. м.