Георги Миланов: Не ни е поставяна цел да се класираме за Световното
Георги Миланов: Не ни е поставяна цел да се класираме за Световното / Reuters

Георги Миланов призна след успеха с 1:0 над Армения в световната квалификация на стадион „Васил Левски“, че националният селекционер на България Любо Пенев няма да товари своите футболисти с поставяне на цел за 100-процентно класиране на Мондиал 2014.

Единственото попадение във втората квалификация вкара Станислав Манолев. Георги Миланов пък записа нови 90 минути, след като игра цял мач и срещу Италия, когато вкара и гол.

„Играем мач за мач, пък каквото стане“, заяви Миланов.

„Няма цел за класиране на Световно първенство, отборът е събран скоро, така че Любо Пенев няма да товари футболистите с очакване за 100 процента“, добави още той.

Ето какво още каза Миланов:

Не сме някаква кой знае колко голяма сила, че да са ни лесни мачовете.

Не сме някаква кой знае колко голяма сила, че да са ни лесни мачовете. Срещу всеки противник ще ни е трудно. Като играем на 100% мисля, че ще имаме успехи. Любо Пенев ни поздрави след мача. Продължаваме по план и играем мач за мач. Това е планът ни – да побеждаваме. Преди два месеца сглобихме отбора и ще дадем всичко от себе си, за да се класираме на световното. Публиката беше прекрасна, но мисля, че си заслужихме това отношение с тези два мача.