Селекционерът на Армения: Съжалявам за поведението на играчите си
Селекционерът на Армения: Съжалявам за поведението на играчите си / Sofia Photo Agency

Селекционерът на Армения Вардан Минасян коментира след загубата с 0:1 при гостуването на България, че не смята, че неговите играчи са подходили добре към срещата. Според него ключовият момент, освен червените картони през второто полувреме, е била травмата на Хайрапетян през първото.

„Искам да поздравя българския отбор, но след контузията на нашия защитник, мачът се промени. Той се справяше добре с Манолев,“ заяви Минасян.

„Отношението на моите играчи не беше добро. Не стартирахме лошо второто полувреме, но след червените картони нещата не се получаваха вече,“ добави той.

Минасян се извини и за поведението на Газарян, който удари с топка едно от момчетата, които ги подаваха, край тъч линията.

„Имаше напрежение, защото и двата отбора искаха да победят. Затова се получаваха и тези грешки,“ каза още селекционерът на Армения.

„Ние ще анализираме защо се получи тази загуба, но след това ще я забравим, защото това е футболът. Независимо какво е станало, няма да гледаме назад,“ категоричен бе Минасян, за значението, която може да има тази загуба в процеса на квалификациите.

„Нашата стратегия бе да стоим компактно, но ми се искаше да атакуваме по-бързо. След 20-25 минути игра започнахме да играем по-добре, след първоначалния натиск на България,“ обясни още за визията си за мача наставникът на Армения.