Росен Колев под въпрос за мача срещу Ботев
Росен Колев под въпрос за мача срещу Ботев / chernomorepfc.bg

Заради болките в кръста централният защитник на Черно море Росен Колев се подготвя по  индивидуална програма и продължава да бъде под въпрос за домакинството с Ботев Пд. Заради разтежението Симеон Симеонов поддържа форма във фитнеса. Там с кондиционния спец Веселин Марков отидоха и възстановяващият се от тежка контузия Еденилсон Бергонси и завърналият се от Бразилия негов сънародник Самуел Камазола, съобщиха от пресслужбата на Черно море.

В тренировката на стадион "Младост" макар и не на пълни обороти се включиха Георги Божилов и Стамен Ангелов , който продължава да изпитва болки в хълбока от сблъсъка в контролата с Нефтохимик.

При така създалите се обстоятелства наставникът на моряците Стефан Генов със сигурност ще разчита на  юношеските  национали Георги Китанов, който от началото на сезона е твърд титуляр, Георги Радев, Бекир Расим и Атанас Илиев. В сряда трябва да се завърнат и други двама национали Александър Александров при мъжете и Мартин Дечев при младежите. Все още няма яснота кога ще се играе мачът с Ботев Пд от 5-ия кръг на А ПФГ.