Нефтохимик тренира без четирима за Пирин Разлог
Нефтохимик тренира без четирима за Пирин Разлог / Пресслужба Нефтохимик

Полузащитникът на Нефтохимик Михаил Георгиев със сигурност пропуска срещата от 4-ия кръг в Б група срещу Пирин (Разлог) заради травма в коляното. Под въпрос е Румен Николов, играч от атаката на тима.

Михаил Георгиев е с болки в коляното и се очаква диагнозата от ядрено-магнитния резонанс, който футболистът ще направи утре. Другият играч с оплаквания е Румен Николов, но неговите проблеми отшумяват. Николов бе подложен на активна физиотерапия след мача с Черно море миналата сряда и вече се чувства значително по-добре. С неговото влизане в игра обаче няма да се избързва, за да не се провокира отново контузията му.

След три дни почивка, вчера футболистите започнаха работа под ръководството на старши треньора Димчо Ненов. Още двама играчи от състава не работят, но по други причини.

Живко Петков е третият футболист, който няма да тренира и днес. Петков е ангажиран с младежкия национален отбор, който снощи спечели с 3:1 с Люксембург последната европейска квалификация. Последният отсъстващ днес е задочникът Петър Патев, който е на лекции във Варна. Патев ще се тренира с Черно море, но отсъствието му за седмица ще постави въпросителни пред участието му в неделния мач срещу Пирин Разлог.

Треньорският щаб на шейховете е разузнал подробно предстоящия съперник и ще наблегне на тактически занимания в днешната тренировка. За утре са предвидени две занимания, а от сряда до мача в неделя по едно.