Нов ремонт на бул. „Христо Ботев” през октомври, Четвъртък пазара отваря врати
Нов ремонт на бул. „Христо Ботев” през октомври, Четвъртък пазара отваря врати / dariknews.bg/архив
Иван Тотев - гост-водещ в студиото на Дарик
56325
Иван Тотев - гост-водещ в студиото на Дарик
  • Иван Тотев - гост-водещ в студиото на Дарик

Ремонтът на бул. „Хр. Ботев" вече приключи. От снощи е отворена отсечката от Аграрния университет до Сточна гара, съобщи в ефира на Дарик кметът на Пловдив Иван Тотев, който е поредният гост-водещ по повод 15-ата годишнина на радиото. Булевардът ще остане отворен поне до октомври, когато ще стартира ремонтните дейности по следващата отсечка - от Сточна гара до Бетонния мост, допълни кметът. По думите му до края на тази седмица ще бъде издаден акт 16 за Четвъртък пазара. Очаква се следващия четвъртък тържището да бъде официално открито, каза още Тотев.

Трябва да се намали броят на болниците и те да се строят съобразно броя на населението и спецификите на региона, в който се намират. В момента едно новосъздадено здравно заведение, което дублира дейностите на останалите в конкретния район само понижава качеството на медицинските услуги. Това заяви в студиото на Дарик радио в понеделник началникът на Военна болница - Пловдив полк. д-р Ангел Пеев, който бе първият от поредицата гост-водещи. Следобедният блок вчера поведе художникът Жорж Трак, който покани слушателите на разходка от Античността до наши дни чрез своеобразен микс от археология, изкуство и култура.

Мъжът на годината - спасителят от автомагистрала „Тракия" Стефан Стойчев и гласът на годината на Дарик радио Тина Ивайлова ще водят в тандем празничната програма на Дарик на 12 септември. Двамата ще застанат пред микрофона точно в 4 следобед, за да поздравят всички слушатели, няколко часа преди празничното парти и официалния коктейл за годишнината, чиито традиционен домакин е Новотел Пловдив. Данчо Йовчев - човекът, който проследи високо от халките падението на българския спорт през последните 20 години има запазено време в извънредното издание на „Дарик спорт" във вторник.

Двама бивши областни управители и настоящият Здравко Димитров също са сред гост-водещите в празничната програма на Дарик Пловдив, по случай рождения ден на екипа в града под тепетата, която ще звучи през цялата седмицата от 10 до 15 септември. Сряда е запазен ден за мъжът с приз „Номер 1 в ефира", ексгубернаторът Тодор Петков, който се радва на всеобщо признание за най-добър гост-водещ. В ранните часове на 13-ти септември слушателите на честота 105.4 FM ще бъдат две крачки преди мафията с разследването на Здравко Димитров.

Сред водещите през седмицата ще бъдат още Веси Сариева, както и генералният секретар на българската таекуондо-федерация, селекционерът на националния отбор, понастоящем кмет на „Тракия" Костадин Димитров.

Колко добър радио водещ е кметът на Пловдив Иван Тотев и какво интересно и актуално се случва в нашия град можете да чуете от прикачения звуков файл.