Данчо Йовчев и Мъжът на годината стават радиоводещи по Дарик
Данчо Йовчев и Мъжът на годината стават радиоводещи по Дарик / Sofia Photo Agency

 

Мъжът на годината - спасителят от автомагистрала „Тракия" Стефан Стойчев и гласът на годината на Дарик радио Тина Ивайлова ще водят в тандем празничната програма за  15-годишния рожден ден на  Дарик Пловдив на 12 септември. Двамата ще застанат пред микрофона точно в 4 следобед, за да поздравят всички слушатели, няколко часа преди празничното  парти и официалния коктейл за годишнината, чиито традиционен домакин е Новотел Пловдив.

Данчо Йовчев - човекът, който проследи високо от халките падението на българския спорт през последните 20 години има запазено време в извънредното издание на „Дарик спорт" във вторник.

Двама бивши областни управители и настоящият Здравко Димитров също са сред гост-водещите в празничната програма на Дарик Пловдив, по случай рождения ден на екипа в града под тепетата, която ще звучи през цялата седмицата от 10 до 15 септември. Кметът Иван Тотев ще открие Дарик кафе точно на фаталния 11 септември, като сценарият на предаването остава изненада за слушателите. На следващия ден ще чуем мъжът с приз „Номер 1 в ефира", ексгубернаторът Тодор Петков, който се радва на всеобщо признание за най-добър гост-водещ до момента в пловдивския ефир на радиото. По традиция той също води в тандем - с кмета на Пловдив в два поредни мандата от 1999г. до 2007г. Иван Чомаков. В ранните часове на 14-ти септември слушателите на честота 105.4 FM ще бъдат  две крачки преди мафията с разследването на Здравко Димитров.

Последните тайни в авиомедицината ще разкрие лично началникът на ВМА-Пловдив полк. Д-р Ангел Пеев, мъжът който пръв оказа професионална помощ на двамата катапултирали пилоти от разбилия се МиГ-29 край Пловдив в края на април т.г. Той ще открие първия празничен сутрешен блок на 10 септември.  Жорж Трак ни кани на борда в студиото, точно в 4 следобед за да полетим над най-стария, жив европейски град.

В същия час в петък, ни очаква една презокеанска обиколка с Веси Сариева, макар и не през нощта, по музеите и галериите от Небет тепе до Шанхай  и обратно.

Горещ спаринг в Дарик ефира подготвя и генералният секретар на българската таекуондо-федерация, селекционерът на националния отбор, понастоящем кмет на „Тракия" Костадин Димитров, който ще е водещ на следобедни блок в четвъртък.

А сутринта, в същия ден от седмицата,  студентите от „Медиа кафе" са ни подготвили и други малко очаквани изнендади.

Уникален високоадреналинен полет с парапланер ще спечели един от слушателите, който се обади през седмицата с отговор на въпроса защо слуша Дарик радио. Името на късметлията ще бъде изтеглено в 9 сутринта на 14 септември (петък) по време на сутрешния информационно-музикален блок от студиото в Пловдив.