Куп подаръци получи центърът за деца с увреждания в Димитровград
Куп подаръци получи центърът за деца с увреждания в Димитровград / DarikNews

Във весел празник за всички възпитаници на дневния център за деца с увреждания в Димитровград превърнаха заетите там 8-я му рожден ден. Музика, танци, забавни игри и викторина с водещия- клоунът Янко, радваха децата. Сред гостите на празника им бе и кметът на общината Иво Димов. Нивото на едно общество се мери по отношението му към децата и съм горд, че община Димитровград е сред тези, обявени за „Приятел на детето" от УНИЦЕФ и община с развити социални услуги, каза той и зарадва възпитаниците на центъра с подаръци.               

 

Куп подаръци получи центърът за деца с увреждания в Димитровград
netinfo

Освен в качеството си на секретар на общинската администрация Венета Стоименова уважи тържеството и като член на дамския Инер Уил клуб, който покани за рождения ден на социалния център клоуна Янко.

Куп подаръци получи центърът за деца с увреждания в Димитровград
netinfo

За  оказваната подкрепа благодари директорът на дневния център за деца с увреждания Ивелина Златева, която благодари на персонала за положения през годините труд. За тържеството в двора му дойдоха и от центъра за възрастни хора, който се помещава в същата сграда, от дирекция „Социално подпомагане", фондация „Подари усмивка", МГЕРБ-Димитровград, които имат своя принос в облагородяването на зелените пространства в двора.