Пловдив

Сектор „Туризъм” от МИЕТ официално започва работа в Пловдив

3 септември 2012 07:57 | Автор: Виктор Кадири

Сектор „Туризъм” от МИЕТ официално започва работа в Пловдив
© Sofia Photo Agency  

Сектор "Туризъм" от Министерство на икономиката, енергетиката и туризма официално започва работа от днес. На проверка в Пловдив за целта ще пристигне и министър Делян Добрев.

Решението за това бе взето преди няколко месеца на заседанието на Министерски съвет, след като бе приет доклад от Европейския съюз за предимствата и недостатъците от извеждането на административни структури извън столицата. В Пловдив ще работят дирекциите "Туристическа политика" и "Маркетинг, реклама и информация в туризма".

По информация на Дарик радио общо 17 души ще дойдат от столицата, като ще бъдат настанени в 16 ведомствени жилища. Става въпрос за 12 едностайни и 4 двустайни апартамента с големина между 25 и 70 кв.м. Повечето жилища са в комплекс „Гербера" в район „Тракия".

Освен очакваните 17 човека, които от понеделник ще започнат работа в Пловдив, от 10 септември след конкурс ще бъдат назначени още 2-ма души в дирекция „Маркетинг и реклама". На по-късен етап ще се търсят още 6-ма човека за дирекция „Туристическа политика".

 Напиши коментар

  • Име *:

    Полетата отбелязани със * са задължителни!
  • Коментар *:

  • Код за сигурност *:

    security code

    Въведи код:

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите »

 

Пепеляшка се кара на добрата фея след бала: - Това, че каляската ми се превърна в тиква, някак си го преживях. Това, че кочияшите ми… Виж още