Нинова: Младежите са едни от най-потърпевшите от кризата
Нинова: Младежите са едни от най-потърпевшите от кризата / снимка: Пресцентър БСП

103 рози получи червеният депутат от Корнелия Нинова от младежката организация на БСП в Гоце Делчев.

Броят на розите не е случаен - тази година организацията на партията в града отбелязва 103 години от учредяването. Изненадата за Нинова бе днес на изнесено заседание на Изпълнителното бюро на младежите в Гоце Делчев.

„Гоцеделчевската организация на младежите на БСП в Гоце Делчев е една от най-многобройните, силни и борбени организации в страната. Младите социалисти са интелигентни и образовани, носители на ценности, които партията ни представлява и съхранява над 100 години”, заяви Нинова.

„Днес младежите са едни от най-потърпевшите от кризата и от управлението на ГЕРБ. БСП предлага решаване на част от проблемите чрез законови инициативи в Българския парламент и на Европейско равнище от Партията на европейските социалисти. Ние настояваме петте години обучение във висшите учебни заведения да се считат за осигурителен стаж, държавата да поеме осигуровките на млади хора, които са наети от фирми за първо работно място, както и неусвоените средства по европейските програми да бъдат пренасочени за създаване на нови работни места за младите в Европа”, коментира още Корнелия Нинова.

Още новини от Благоевград