Защо е тъжна тази дама
Защо е тъжна тази дама / netinfo

Докато повечето дами излизат с нападателни призиви срещу ефекта от пластичната хирургия, 36-годишната французойка Марион Котияр казва, че темата по-скоро я натъжава. Актрисата споделя, че изпитва неистов страх от подобни манипулации, но не би критикувала останалите за избора им.

"Не бих могла да осъждам когото и да е за подобно решение, просто го намирам за тъжно, тъй като показва страха на жените. Аз съм абсолютно вманиачена на тази тема, имам фобия от инжекции", признава Котияр. И дава следния пример: "Последния път, когато трябваше да ми бият ваксина преди пътуване до Мали, се държах като четиригодишно дете - тичах из стаята, за да не се оставя в ръцете на медицинската сестра. Сами разбирате, че няма как да си сложа ботокс или каквото се слага, за да изглеждам по-млада. Не мога да осъждам този страх, но той ме натъжава".

В интервю за NewMag.com актрисата споделя още, че бръчките съвсем не я притесняват. "Някои от дамите около мен ми казват, че не е забавно да остаряваш. Но тук не става дума за това как изглеждаш, а за това, че вече не можеш да тичаш както е било, докато си бил млад. Въпросът е, че тялото ти се изморява и понякога онази стопроцентова енергия липсва", казва Марион Котияр.

А това е трейлърът на филма с нейно участие De Rouille et D'os (още Rust and Bone и "Ръжда и кости"), представен тази година на фестивала в Кан: