И със Златан на терена ПСЖ продължи да ниже равенства
И със Златан на терена ПСЖ продължи да ниже равенства / БГНЕС

Богаташите от Пари Сен Жермен ще трябва да изчакат до следващия уикенд за първата си шампионатна победа за новия сезон, след като в третия кръг от Лига 1 поддържат 100-процентовия си актив от равенства. Бордо успя да си тръгне с 0:0 от „Парк де Пренс“, въпреки че Златан Ибрахимович записа 90 минути в атака за столичани.

Единственият отсъстващ от големите имена в състава бе Тиаго Силва, а в атака блестяха още имената на Нене и Хавиер Пасторе. Малко изненадващо компания им правеше 17-годишният полузащитник Адриен Рабио. Есекиел Лавеци пък пропусна мача заради наказание, което му бе наложено за червения картон от миналия кръг

Удобните ситуации не липсваха и пред двете врати, но феновете на трибуните бяха затаили дъх в очакване на първа победа след идването на Ибрахимович. Попаденията обаче убягваха не само на шведа, затова Карло Анчелоти пусна в игра Жереми Менес и Марко Верати, но и двамата не успяха да предложат нещо по-различно.

Така с 3 точки от 3 кръга ПСЖ крета на 11-о място, на 6 точки зад лидера Олимпик Марсилия. Бордо пък продължава да е без загуба и със 7 точки, колкото имат третия Валансиен и втория Лион, заема 4-о място.