НАП в Стара Загора разпродава имоти на търг
НАП в Стара Загора разпродава имоти на търг / DarikNews.bg, архив

Два търга на недвижими имоти ще проведе Офисът на НАП в Стара Загора, съобщават от там.

Първата публична разпродажба ще бъде на 30 август. Кандидатите ще наддават за недвижими имоти от двора на ЗСПК „Устрем", село Найденово. Продават се дърводелска и коларожелезарски работилници - общо 500 кв.м, административна сграда с размер 450 кв.м, обор за животни 500 кв.м и два краварника, всеки по 500 кв.м.

Предмет на публична продан е една втора идеална част от търговска сграда в землището на с.Сърнево с площ от 97 кв.м, ведно с правото на строеж. Търгът за нея ще се състои на 3 септември от 14.00 ч. в сградата на НАП в Стара Загора на ул."Кенали" 1.

Условията за провеждането на търговете с тайно наддаване и списъка с подробно описание на сградите, са публикувани на страницата на НАП в интернет на адрес: www.nap.bg. Заинтересованите лица могат да участват в търговете след заплащане на депозит в размер на 20% от обявената начална продажна цена.

Допълнителна информация, часовете за оглед на терените, имената и телефоните за контакт с публичния изпълнител водещ търга, се съдържа в обявите за публичната продан на интернет страницата на НАП.