Без вода в различни части на столицата
Без вода в различни части на столицата / снимка: Софийска вода

На 21 август 2012 г. (вторник) във връзка с подмяна на уличен водопровод  в жк „Дружба-1” се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между улиците „Кап. Димитър Списаревски”, „Илия Бешков”, „Стоян Стоянов”, ул. 5048 и „Тирана”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване пред бл. 158.

На 21 август във връзка с механично почистване на резервоар „Изгрев” в кв. „Гниляне” се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в кв. „Гниляне”, кв. „Курило” и кв. „Изгрев”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури водоноски съответно: в кв. „Гниляне” - на площада; в кв. „Курило” - на кръстовището на улиците „Вечерница” и „Търговска”; в кв. „Изгрев” - на кръстовището на улиците „Христо Ботев”и „Надежда”.

На 21 август във връзка с реконструкция на улични водопроводи кв. „Горна Баня” се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между ул. „Николай Хрелков”, ул. „Лотос”, ул. „Прибойница” и ул. „Урал”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури водоноски, разположени на кръстовището на  ул. „Никола Петков” и ул. „Николай Хрелков”.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от прекъсванията на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода” на телефон 0700 12121.
„Софийска вода” предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.