Уъркшоп по циркови умения в Стара Загора
Уъркшоп по циркови умения в Стара Загора / netinfo

Английските доброволци на Сдружение „Различният поглед" започват ежеседмичен уъркшоп по циркови умения. Атрактивните занимания ще се провеждат в пространството зад кино Различният Комсомол - откъм северния вход на киносалона, гледащ в посока Централна поща.

Саймън Пиърс и Чарли Уинтън са доброволци по проект на Европейската доброволческа служба и ще останат в Стара Загора за следващите 10 месеца. Всеки понеделник от 19:00 часа те ще предлагат на старозагорските младежи техники за овладяване на флауърстикс, пой, стаф и класически топки за жонглиране. Участниците в уъркшопа ще могат да упражняват също и своя разговорен английския език, да създават нови приятели и да подобрят физическото си състояние в приятна компания.

Заниманията са насочени предимно към младежи и деца и са напълно безплатни. Към момента участниците е добре да разполагат с нужните инструменти за постоянна практика, ако желаят да напредват. По време на самите занимания ще бъдат осигурени няколко броя за демонстрация. С евентуалното нарастване на броя на желаещите ще бъде организирана работилница за саморъчна направа на подобни инструменти.