Илиан: Доволен съм от Гаджев, той играе с желание, но няма изградени навици
Илиан: Доволен съм от Гаджев, той играе с желание, но няма изградени навици / Sofia Photo Agency

Старши треньорът на Левски Илиан Илиев още веднъж застана зад един от своите футболисти. Става дума за Владимир Гаджев, който бе обвинен от някои фенове за отпадането от ФК Сараево в турнира Лига Европа.

„Някой може да ме обвини, че съм му адвокат, но от Влади съм доволен от първия ден на подготовката. Със сигурност може много повече и хората заради това са недоволни. Може да има някакво недоволство от предните години към него, но знаем какъв е неговият проблем. Той е в дефанзивен план, само че не става въпрос за липса на желание, а може би не са изградени навици“, коментира треньорът на Левски.

„В последната контрола, а и в мачовете в Австрия той показа, че има желание. Трябва да пресираме по-често, в по-големи периоди от мачовете. Искаме да играем за удоволствие, но и под напрежение. В тази съблекалня може само да се спечели от тези хора. Нямаме какво да делим, говорихме вече с футболистите, а и те си имаха среща помежду си. Мисля, че всичко е наред“, продължи Илиев на днешната си пресконференция преди първия мач от шампионата с Черноморец Бургас.