Джъстин Тимбърлейк се завръща на музикалната сцена
Джъстин Тимбърлейк се завръща на музикалната сцена / снимка: БГНЕС, архив

Певецът, а вече и актьор, Джъстин Тимбърлейк се завръща на музикалната сцена. Легендата е обратно в студиото и вече работи по песните, които ще включи в следващия си албум, съобщи продуцентът и текстописец Джим Бийнс.

Изпълнителят на Sexy Back преди години се оттегли от музиката, за да се съсредоточи върху кариерата си в Холивуд. Оттогава той участва в редица успешни продукции като "Социалната мрежа", "Палавата класна" и "По приятелски" и записа едва няколко дуета с колеги като Ти Ай и Сиара.

През изминалата година звездата настоя, че няма никакви намерения да пуска в продажба нов албум, но по-рано днес Бийнс разкри, че Тимбърлейк вече е запретнал ръкави заедно с Тимбаленд.

"Когато се върна в Щатите, ще помагам за новия проект на... Джъстин Тимбърлейк. Все още е в ранен етап, но имат много парчета", сподели той в интервю, цитиран от БГНЕС.

"Докато бях във Великобритания, двамата с Тимбаленд са работили, така че са имали достатъчно време, за да осъществят идеите си. Ще трябва да наваксвам! Джъстин има няколко наистина ненормални неща", допълни той.