В Тотнъм отписаха Лука Модрич
В Тотнъм отписаха Лука Модрич / Reuters

Мениджърът на Тотнъм Андре Вилаш-Боаш заяви, че тимът трябва да продължи да се готви без звездата си Лука Модрич, който иска да напусне лондонския клуб. Босът все пак допълни, че няма да позволи на хърватина да напусне, ако офертата не задоволява напълно ръководството на клуба. Боаш разкри, че Модрич продължава да се готви отделно от основната група на тима.

Най-сериозният интерес към Модрич има от страна на Реал Мадрид, но до този момент двата клуба не могат да постигнат разбирателство за цената на халфа.

„Трябва да продължим да се готвим, очаквайки оферта. Уважаваме мнението на играча и не искаме това да повлияе на отбора. Това е най-важното нещо в момента“, коментира Боаш.

„Той тренира сам. Тренировките са различни и не са интензивни като тези на основната група. Той е професионалист и преминава през един труден период, но клубът не може да направи нищо по този въпрос. Той трябва да разбере, че клубът не може да направи нищо по отношение на предложенията от други клубове. Предложенията не покриват изискванията на президента ни и не можем да направим нищо“, каза още мениджърът на Тотнъм.