Бразилски ритми ще завладеят Добрич
Бразилски ритми ще завладеят Добрич / netinfo

Националната бразилска компания ще гостува в Добрич с шоуто си Бразилска фантазия. Гастролът е на 13 август от 21 часа в Летния театър, съобщават организаторите.

"BRAZILIAN FANTASY" е феерично шоу с много танци, страхотна музика, красиви костюми, прекрасни жени и ефектни атракции, които ще запалят истински огън във всеки зрител, обещават организаторите.

Националната бразилска компания ще отведе публиката на пътешествие през Бразилия, с нейните звуци и ритми. От Амазонка и белите дробове на света, със своите племена и легенди, през корените на африканското изкуство и огнения танц капоейра, до града на мечтите и щастието - Рио, познат на всички с плажовете си, изключително красивите мулатки и осмото чудо на света - карнавалът в Рио де Жанейро.

Бразилската национална компания, водена от хореографа и арт директор Цезар Камарго, се състои от 25 актьори, събрани за случая и идващи от най-големите школи по самба в страната - от Рио де Жанейро, Сао Пауло до Салвадор де Баия. Сред тях има и представители на училище „Beija Flor", носител на най-големите награди от известния карнавал в Рио, чиито танцьори ще участват в представлението с оригиналните, колоритни и всепризнатите костюми - победителите на Sambadrome в Рио де Жанейро.

Турнето на бразилските танцьори в България стартира на 5 август и ще премине през 12 града. Последната спирка на атрактивното шоу е Летният театър във Варна на 16 август.

Билетите вече са в продажба в Билетния център на драматичен театър "Йордан Йовков", тел: 058/605 573. Намаление 50% (20 лева) е предвидено за посещение на група над 30 души, информират от театъра.