Четири катастрофи в Сливенско за денонощие
Четири катастрофи в Сливенско за денонощие / Sofia Photo Agency, архив

 

Четири пътно катастрофи в Сливенско за денонощие. Нанесени са материални щети, няма пострадали, водачите са с отрицателни проби за употреба на алкохол. В 10.00 часа на 31 юли в сливенския квартал „Младост” лек автомобил „Пежо”, управляван от 65-годишен мъж е пропаднал в необезопасена шахта на пътното платно.

В 18.50 ч. на кръстовището на Новоселски мост лек автомобил „Фолксваген” е блъснал велосипедист на 18 години. При изпреварване лекият автомобил е блъснал момчето, което е без сериозни наранявания. Водачът на автомобила е 59-годишен мъж от  Сливен.

В 20,20 часа същия ден на път II-66 41-годишният водач на лек автомобил „Фолксваген Пасат”със сливенска регистрация е спрял на пътното платно, поради възникнала повреда в автомобила. При слизане отваря вратата, без да прецени, че ще създаде опасност за останалите участници в движението и е ударен от лек автомобил „Опел Астра”, управляван мъж от Смолян. Нанесени са материални щети по двата автомобила, няма пострадали.

В 21.20 ч. на ул. ”Радой Ралин” в Сливен 53-годишна сливналийка, управляваща лек автомобил Нисан „Съни” е навлязла в завой с несъобразена скорост, не успява да спре  навреме и блъска паркиран лек автомобил „Сеат”, със сливенска регистрация. Причинени са материални щети.

На виновните водачи са съставени актове за административно нарушение по Закона за движение по пътищата и те подлежат на глоба от 100 до 200 лева.