Търсят се актьори
Търсят се актьори / Дарик Варна, архив

Нови лица търси Драматичният театър „Стоян Бъчваров” за попълнение на актьорския си състав. На 11 юли от 10:00 ч. в сградата на театъра ще се състои кастинг за артисти – мъже. Кандидатите ще трябва да подготвят материал по избор, като при представянето те ще могат да участват със свои партньори или с актьори от Варненския театър. Желаещите трябва да заявят участието си със CV до 9 юли на е-mail: drama_varna@yahoo.com и на тел: 052 66 96 41.

Преди това варненските драматични актьори ще поднесат поредния подарък на своята публика. Заради интереса към "Американска рулетка" и "Дон Жуан или Любовта към геометрията" двата спектакъла ще бъдат представени извън сезона – съответно на 22 и 26 юни. Началният час е 19:00, а мястото – сцена „Филиал”. Жестът има и своя финансов смисъл - цената на билета за един спектакъл е само 6 лв.

„Никъде другаде, освен в театъра, няма да ви направят подобна отстъпка. При това става дума за два интересни спектакъла, в които смешното и философското се преплитат, макар че, разбира се, смешното в "Американска рулетка" е откровено, а философското в "Дон Жуан или Любовта към геометрията" носи целия смисъл. Вие избирате посоката, която ви допада повече”, се казва в поканата на театъра.