ГЕРБ дари 300 лева на абитуриент от Дома
ГЕРБ дари 300 лева на абитуриент от Дома / снимки: ГЕРБ

Представители на ГЕРБ дариха 300 лв. на Любомир Костурков, абитуриент от Дома за деца, лишени от родителски грижи в Благоевград.

 

ГЕРБ дари 300 лева на абитуриент от Дома
netinfo
В благотворителния жест своята лична лепта дадоха директори на държавни учреждения, областният управител Костадин Хаджигаев, народният представител Йордан Андонов, областният координатор на ГЕРБ Даниела Савеклиева, която дари на зрелостника и комплект спално бельо.

Дарението беше връчено на Любомир Костурков от членове на младежката организация на ГЕРБ, които са дългогодишни приятели на децата от Дома и заедно са реализирали редица инициативи. Сред гостите на абитуриентския бал на Любомир беше и председателят на Агенцията за закрила на детето Калин Каменов, който му пожела с много хъс да следва мечтите си и да стане отличен студент по туризъм, каквото е желанието на младото момче.

От своя страна лидерите на младежката организация на ГЕРБ Илия Станоев и Спас Попадиин засвидетелстваха подкрепата си за начинанията на Любомир и го насърчиха да се обръща към тях винаги, когато има нужда.