Летни студентски стажове в Европа за 50 евро
Летни студентски стажове в Европа за 50 евро / AIESEC

Летни стажове в Европа организират от международната студентска организация AIESEC. Програмата се нарича Discover и е част от глобалната инициатива на AIESEC за развитие на обществото. Продължителността е от 6 до 8 седмици в периода юли-август.

Дестинациите са страните от Централна Европа и Балканите. Програмата е достъпна за студенти и наскоро завършили от цяла България до 30 години. Храната и нощувките са осигурени, като се заплаща еднократна такса от 50 евро, необходима за обработка на документите.

Стажантите по програмата ще имат възможността да изнасят лекции и семинари пред деца от различни възрастови групи на разнообразна тематика - екология, предприемачество, култура и преподаване на английски език. Ще работят в екип с млади хора от цял свят, екип, в който могат да създадат трайни приятелства и да се докоснат до много и различни култури.

Срокът за кандидатстване е 17 май, а повече информация може да се открие на сайта на организацията http://plovdiv.aiesec.bg/, както и в 15-а аудитория на Ректората на Пловдивския университет "Паисий Хилендарски.

Следващите стажове са през зимата и се отнасят за екзотичните дестинации Южна Америка и Китай.