Варненци мерят знания пред Ники Кънчев
Варненци мерят знания пред Ники Кънчев / снимка: Мол Варна

Едно от най-популярните телевизионни лица у нас и радиоводещ на Дарик Ники Кънчев ще води интерпретация на световноизвестно шоу в търговско-развлекателен център Мол Варна тази вечер.

Играта се провежда за втора поредна година в морската столица, като регистриралите се варненци за участие са над 1 200. От тях на случаен принцип бяха изтеглени 10 за участие в шоуто на живо в Мол Варна. По модела на телевизионното шоу, играчите ще трябва да отговарят на въпроси с различна степен на сложност, състезавайки се за сигурни награди на стойност от 20 до 500 лева.

Във формата на шоуто в Мол Варна са заложени и игри с публиката, като по време на програмата ще бъдат изтеглени и имена на още няколко души от публиката, които ще имат възможност също да демонстрират знания. Много атрактивни и разнообразни предметни подаръци, ваучери за пазаруване и други награди са осигурени от търговските обекти в Мол Варна за участниците и гостите на събитието.

В помощ на състезателите ще бъдат журналисти от водещи печатни и електронни медии. Надпреварата стартира в 19 часа на 20 април на партерния етаж в Мол Варна.