Актьорът Калин Сърменов се срещна с областния управител
Актьорът Калин Сърменов се срещна с областния управител / Областна управа - Стара Згора

Актьорът Калин Сърменов от сериала „Седем часа разлика" се срещна с областния управител Недялко Недялков. „Изключително много харесвам вашия град, впечатлен съм от красотата и хората тук. Аз се занимавам с доста мащабни неща извън служебните си задължения и се опитвам да бъда полезен на обществото. Знам, че звучи претенциозно, но факт. Ще се радвам да мога да направя нещо полезно за областта", сподели гостенинът.

В реалния живот Калин Сърменов, за разлика от героя си Милото - кръстник на българската мафия в сериала „Седем часа разлика", освен актьор, режисьор, той е още музикант и художник. Собственик е на рекламната агенции „Студио Златен век.

Последният му проект е за провеждането на празник на агроекологичния земеделски стопанин от Министерството на земеделието. Средствата се осигуряват по Програмата за развитие на селските райони.

Областният управител пое ангажимент лично да покаже някои от най-атрактивните места в общините в старозагорско. Недялков се надява те да намерят място в бъдещи рекламни проекти на Калин Сърменов.