Потвърдено: Лейди Гага и БФС се разбраха
Потвърдено: Лейди Гага и БФС се разбраха / Reuters

Ръководството на Българския футболен съюз (БФС) се е съгласило джентълменски да премести контролата между България и Кипър, която трябваше да се играе на Националния стадион, за да може там на 14 август да пее Лейди Гага. Това научи Гонг от два сигурни източника.

Още преди десетина дни Дарик първо съобщи, че дублирането на двете събития е на път да провали може би най-грандиозното шоу, състояло се някога в София. За да не се случи това двете страни влязоха в диалог, след който стана ясно, че на 15 август ще мерим сили във футбола с кипърците на друг стадион от Националния. По информация на Гонг се обсъждат три възможни варианта - срещата да е на друг терен в столицата, или на стадион в Бургас, или в Ловеч. Така ден по-рано на „Васил Левски" най-голямата музикална звезда в момента ще забавлява 60 000 зрители с невижданото си шоу.

В края на месеца в легендарната зала „Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк Лейди Гага трябва да съобщи официално градовете, които ще са част от европейското й турне тази година. Засега в официалния й сайт са публикувани единствено датите за концертите в Азия и Австралия.